Geur beleving voor in huis

Een lekker ruikend huis zorgt ervoor dat je je welkom voelt. Het gevoel van thuis komen kan met een geurtje makkelijk gecreëerd worden.
Er zijn een paar simpele manieren om dit te krijgen denk hierbij bijvoorbeeld aan het neerzetten van geurstokjes dit is de simpelste methode waarbij je verder niks nodig bent. Alleen geven geurstokjes minder resultaat dan een elektrische lucht ver frisser.

De elektrische luchtverfrisser kun je in bijna elke winkel wel kopen en geeft een van de sterkste geuren die je kunt hebben zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen.
Je stopt hem in het stopcontact en klaar.

Wil je iets wat niet op elektriciteit werkt dan heb je de opties nog om geur kaarsjes te gebruiken dit is voor de sfeer natuurlijk ook altijd goed maar geeft weinig geur af.
Wierook is ook een goede optie voor mensen die liever geen elektrische apparaten aan willen laten staan als ze van huis gaan. Dit geeft een enorm sterke geur maar dit is wel weer een geur waar je net van moet houden.

Als laatste maar geen verkeerde keuze zijn amberblokjes. Deze blokjes kun je overal in huis neerleggen, ruiken sterk zonder dat je ze aan hoeft te steken of in het stop contact te doen.

Het belangrijkste is uiteraard dat je je huis gewoon schoon en netjes houdt want immers kun je alle manieren gebruiken die hierboven beschreven staan maar een vies huis zal bijna altijd een vervelend geurtje met zich mee dragen.

Gooi je gordijnen af en toe in de was met een lekker wasverzachter, de kussen van je bank en reinig je tapijt.